top of page

Det Magiske Rum
1:1 Session ~ væk din kreativitet

1:1 Kreativ Vejledning

En kreativ vejledning hos mig vil tage udgangspunkt i de udfordringer, der forhindrer dig i at kunne udtrykke din kreativitet frit og autentisk. Det kan både være i forbindelse med et konkret projekt eller mere overordnede blokeringer, der trænger til et nyt perspektiv. Måske du slet ikke er i kontakt med din kreativitet og gerne vil udforske og åbne dette potentiale i dig selv.

 

Jeg vil hjælpe dig med at få klarhed over dine prioriteringer og dit udviklingspotentiale, og give dig konkrete redskaber til hvordan du kan lade kreativiteten få en central og bæredygtig placering i dit liv.

 

Lydterapi

Jeg afslutter alle mine samtaler med en lydbehandling. Metoden er nænsom og enkel, og kræver intet specielt af dig. Du vil ligge ned med lukkede øjne og blive guidet ind i en lydmeditation med blide instrumenter. Behandlingen vil helt naturligt hjælpe dig med at fokusere og samle dine tanker, så du kan gå hjem med styrke og klarhed til at skabe de forandringer du ønsker dig.

 

Om min motivation for at vejlede og arbejde med lyd som terapi

Jeg har 10 års professionel erfaring som selvstændig musiker, producer og lyddesigner og har arbejdet med både filmkomposition, installationskunst og musikundervisning ved siden af min egen solokarriere. I mange år troede jeg ikke på at det var et liv for mig, men jeg opdagede at jeg kiggede et helt forkert sted hen. Langsomt begyndte jeg at opbygge et nyt syn på mig selv, der tillod mig at opfatte mig selv og min kreativitet som værdifuld, og det ændrede alt. 

Jeg har altid været meget interesseret i at arbejde med mig selv og finde en holistisk og bæredygtig tilgang til mit liv. Det skinner igennem i mine værker og mine udgivelser. Min intuition er en stor del af mit arbejde både i studiet og på scenen, og jeg tror på at alle kan kultivere et kunstneriske virke, der giver dem overskud, overblik, inspiration og mening, hvis de lærer at justere på de rigtige knapper. Om end det er professi

 

Jeg har selv dealet med både panikangst, generel angst, hypokondri, rødmen, tvangstanker og frygt for at være alene og stole på mine egne guts, og det har alt sammen været noget, der har bremset min kreativitet og min livsværdi i så høj grad, at det har været livsnødvendigt for mig at gå i forskellige behandlingsformer. Jeg har altid haft størst gavn af alternative behandlingsformer som akupunktur, lydhealing, kropsterapi, spirituel samtaleterapi og tapping, fordi jeg har følt mig som en aktiv del af helingsprocessen.

 

Jeg har især beskæftiget mig meget med lydhealing, og taget kurser i stemme- og lydterapi, og synes det er en fantastisk måde at hive kroppen og kreativiteten med ind i en vejledende samtale, så både hoved og krop kommer i spil.

 

De redskaber og råd jeg vil dele med dig under samtalen, er alle metoder, der har fået mig tilbage på sporet i mit eget liv, og som gør at jeg nu lever et liv hvor jeg føler mig fri til at udtrykke og udfolde mig, og hjælpe andre til at gøre det samme.

 

1:1 Samtale + lydterapi varer 60 minutter og koster 1200kr 

 

Det er også muligt at lave et længere forløb over 5 gange til 5800kr.

 

Hvis du vil booke en session hos mig, skal du skrive til min mail sofiejohannebirch@gmail.com, og så finder vi en tid der passer i mit lydstudio på Nørrebro i København.

2023

20/01 — Eurosonic, Groningen NL

11/03 — King's Place with Laura Misch, London UK

30/03 — Mudam, Luxembourg, LU

06/05 — Unsound London with Antonina Nowacka, Barbican, London UK

20/05 — La Casa Encendida with Antonina Nowacka, Madrid ES

28/05 — Bloom (trio), Søndermarken DK

01/07 — Roskilde Festival (trio), Roskilde DK

14/07 — Unsound Adelaide with Antonina Nowacka, Adelaide AU

21/07 — Øhavet (trio), Marstal DK

11/11 — Le Guess Who? with Antonina Nowacka, Utrecht NL

bottom of page