top of page

1:1 Session
Kreativ vejledning & lydterapi

1:1 Kreativ Vejledning

En kreativ vejledning hos mig vil tage udgangspunkt i de udfordringer, der forhindrer dig i at kunne udtrykke din kreativitet frit og autentisk. Det kan både være i forbindelse med et konkret projekt eller mere overordnede blokeringer, der trænger til et nyt perspektiv.

 

Jeg vil hjælpe dig med at få klarhed over dine prioriteringer og dit udviklingspotentiale, og give dig konkrete redskaber til hvordan du kan vende tilbage til dit værd som kunstner og finde balance og inspiration.

 

Lydterapi

Jeg afslutter alle mine samtaler med en lydbehandling. Metoden er nænsom og enkel, og kræver intet specielt af dig. Du vil ligge ned med lukkede øjne, og modtage de lydvibrationer jeg frembringer med min stemme og mine instrumenter. Behandlingen vil helt naturligt hjælpe dig med at fokusere og samle dine tanker, så du kan gå hjem med styrke og klarhed til at skabe de forandringer i dit liv du ønsker dig.

 

Om min motivation for at vejlede og arbejde med lyd som terapi

Jeg har 10 års professionel erfaring som selvstændig musiker, producer og lyddesigner og har arbejdet med både filmkomposition, installationskunst og musikundervisning ved siden af min egen solokarriere. Jeg har altid været meget interesseret i at arbejde med mig selv og finde en holistisk og bæredygtig tilgang til mit liv. Det skinner igennem i mine værker og mine udgivelser. Min intuition er en stor del af mit arbejde både i studiet og på scenen, og jeg tror på at alle kan kultivere et kunstneriske virke, der giver dem overskud, overblik, inspiration og mening, hvis de lærer at justere på de rigtige knapper, hvad end det er på hobbyplan eller professionelt.

 

Jeg har selv dealet med både panikangst, generel angst, hypokondri, rødmen, tvangstanker og frygt for at være alene og stole på mine egne guts, og det har alt sammen været noget, der har bremset min kreativitet og min livsværdi i så høj grad, at det har været livsnødvendigt for mig at gå i forskellige behandlingsformer. Jeg har altid haft størst gavn af alternative behandlingsformer som akupunktur, lydhealing, kropsterapi, spirituel samtaleterapi og tapping, fordi jeg har følt mig som en aktiv del af helingsprocessen.

 

Jeg har især beskæftiget mig meget med lydhealing, og taget kurser i stemme- og lydterapi, og synes det er en fantastisk måde at hive kroppen og kreativiteten med ind i en vejledende samtale, så både hoved og krop kommer i spil.

 

De redskaber og råd jeg vil dele med dig under samtalen, er alle metoder, der har fået mig tilbage på sporet i mit eget liv, og som gør at jeg nu lever et liv hvor jeg føler mig fri til at udtrykke og udfolde mig, og hjælpe andre til at gøre det samme.

 

1:1 Samtale + lydterapi varer 60 minutter og koster 1200kr 

 

Hvis du vil booke en session hos mig, skal du skrive til min mail sofiejohannebirch@gmail.com, og så finder vi en tid der passer enten i mit behandlingslokale i København eller i Hvalsø hvor jeg har en skovhytte!

2023

20/01 — Eurosonic, Groningen NL

11/03 — King's Place with Laura Misch, London UK

30/03 — Mudam, Luxembourg, LU

06/05 — Unsound London with Antonina Nowacka, Barbican, London UK

20/05 — La Casa Encendida with Antonina Nowacka, Madrid ES

28/05 — Bloom (trio), Søndermarken DK

01/07 — Roskilde Festival (trio), Roskilde DK

14/07 — Unsound Adelaide with Antonina Nowacka, Adelaide AU

21/07 — Øhavet (trio), Marstal DK

11/11 — Le Guess Who? with Antonina Nowacka, Utrecht NL

bottom of page